店長ブログ

酒粕ドレッシングのサラダ

こんばんは。夜の投稿失礼します。
KASUシマノです。

今日から店舗に入れましたので、着々と準備を進めております。食材の仕入れ・器材・器・インテリア・看板・チラシ…等、あげればキリがないですが、先ずは大掃除。ここに注力させていただいてます。

お店を立ち上げるのってこんなに大変だったんですね。笑

でも全てが楽しく、新しい。
手伝ってくれている方々に感謝しながら、しっかりと自分の中の完成系を目指して動くだけです。

今日の一枚は日替りサラダ。
今酒粕ドレッシングを開発中です。
酒粕がどれだけ身体に素晴らしい影響を持った食材なのかは、以前お話しした通りですが、酒粕に含まれる細菌たちをそのまま腸に届けてあげるためにも生のまま食べるのが一番おすすめです。

酒粕ドレッシング楽しみに待っててくださいね◎

Hello!
This is Shimano with KASU. We will begin steadily preparing the restaurant next week. I need to buy lots of food, equipment, containers, interior things, signs, leaflets, etc., and I can’t give up! It’s been so difficult setting up shop. Lol. But everything is fun and new. I just want to thank everyone who helped me, and aim for perfection using the power I have within me.
Today’s piece is a salad. We are currently developing Sakekasu dressing. As I’ve talked about before, Sakekasu is wonderful for the body, but it seems that eating it raw is best, since it’s living bacteria. Please wait a bit while we work on our Sakekasu dressing ◎

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です